JOCS OLÍMPICS TOKYO 2020,
29-07-2021
Diploma Olímpic per Núria Vilarrubla
Núria Vilarrubla obté la 8a posició a la Final Dona C1 Slalom dels Jocs Olímpics de Tokyo 2020. El podi d'aquesta ha estat: Or per Jessica Foc, plata per Mallory Franklin i Bronze per Andrea Herzog. Per la seva banda, la palista del Cadí Canoë Kayak, ha obteningut l'11a posició a la semifinal, quedant a un pas de la final.
ANTONIO GÓMEZ VIDAL,
30-06-2021
LA FCP LAMENTA LA PÈRDUA D'ANTONIO GÓMEZ VIDAL
La FCP trasllada el condol a la família i amics d'Antonio Gómez Vidal, qui fou un gran aficionat, comunicador i promotor del piragüisme, sent a la vegada, una referència en el món de l'arbitratge. Va ser àrbitre oficial als Jocs Olímpics de Barcelona '92, així com en moltes competicions d'àmbit estatal, europeu o mundial.
FORMACIÓ,
07-05-2021
Bloc Específic Cicle Inical de Piragüisme
La FCP i l'Escola Catalana de l'Esport organitzen el BE del cicle inicial de piragüisme els caps de setmana del 26, 27 de juny i del 3, 4 de juliol a Ponts i el del 10, 11 i 17, 18 de juliol a Castelldefels. Per a més informació: https://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/formacio/ensenyaments_esportius/
QUIM LARROYA,
14-04-2021
DOL PER LA PÈRDUA DE QUIM LARROYA
Lamentem comunicar que en les darreres hores ens ha deixat Quim Larroya, piragüista del Sicoris Club i primer esportista olímpic lleidatà participant als JJOO de Roma 1960. Des de la Federació Catalana de Piragüisme volem transmetre el més sincer condol a familiars, amics i companys del Quim Larroya.
FORMACIÓ,
02-02-2021
Curs Àrbitres AT
Aquest proper cap de setmana la FCP organitza una formació d'àrbitres en Aigües Tranquil·les en format online. L'objectiu és formar més àrbitres i a la vegada promocionar els /les àrbitres que ja formaven part de la FCP, formant-los per pujar de nivell o titulació
Salutació President,
04-01-2021
Salutació President
En el següent enllaç podeu descarregar-vos la salutació del nou President de la Federació Catalana de Piragüisme, Sr. German Jiménez Prats.
+info
Eleccions,
23-12-2020
Proclamació de candidatures vàlides i publicació
Acabat el termini de presentació de candidatures a Junta Directiva de la FCP i un cop reunida la Junta Electoral, adjuntem acta amb la candidatura presentada.
+info
Eleccions,
17-12-2020
Període de Presentació de Candidatures a Junta Directiva
Des d'avui dimecres 17, fins al proper dimarts 22 de desembre queda obert el període de presentació de candidatures a Junta Directiva.
+info
Eleccions,
16-12-2020
Publicació del Cens Definitiu
Un cop esgotat el període de resolució de reclamacions i tal com indica el calendari electoral, avui dimecres dia 16 de desembre es publica el cens definitiu per a les eleccions a Junta Directiva.
+info
Eleccions,
11-12-2020
Exposició del cens federatiu (Clubs i nous Estaments)
Partint del calendari electoral aprovat en Assemblea General Extraordinària el passat 20 de novembre, avui divendres 11 de desembre es publica el cens federatiu per a les Eleccions a Junta Directiva. Entre el 14 i 16 de desembre es resoldran les reclamacions que se'n derivin i es publicarà el cens definitiu.
+info
MÉS ACTUALITAT
Degut al cabal actual del Riu Segre i a les previsions per als propers dies, el Campionat de Catalunya de Caiac Cross i la 1a Prova del Programa 2028 que s'havien de celebrar aquest proper dissabte dia 15 de febrer queden ajornats amb data encara per determinar. Creiem que prioritzar la seguretat i la bona organització de la prova, és el més important. +info
Eslàlom,
24-02-2020

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc la 2a Copa Catalana d'Eslàlom a La Seu d'Urgell. Cal destacar l'alta participació en aquesta competició, amb la presència de nombrosos palistes de la resta de l'estat i internacionals. La prova va servir per a veure la bona evolució dels esportistes en una de les primeres competicions de la temporada.
Gran matí al Parc de La Mitjana amb el ja tradicional "Ascens i Descens de La Mitjana" que aquest any celebrava la seva XXVII edició. +info
COMPETICIONS INTERNACIONALS A CATALUNYA
ESPORT I GÈNERE veure +
Programa Esport i Gènere El principal objectiu és fomentar la participació de les dones a l’àmbit de l’activitat física i esport en igualtat de condicions i aconseguir igualtat de gènere.
Descarregar
Línia 900 900 120 El telèfon 900900120 ofereix atenció totalment confidencial, gratuïta, tots els dies de l'any, durant les 24 hores, i facilita la comunicació en 124 llengües.
Descarregar
Protocol RFEP Protocol de la Real Federación Española de Piragüismo, per a la prevenció , detecció i actuació davant l'assetjament i abús sexual.
Descarregar

Catalana Española Internac.
CLUBS I EMPRESES
Club

CLUB NAUTIC MIG-SEGRE

PONTS

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB PIRAGÜISME SALT-TER

SALT

VEURE'LS TOTS
Club

PAGAIA CLUB DE CAIAC

LLANÇÀ

VEURE'LS TOTS
Club

CADI CANOË KAYAK

LA SEU D'URGELL

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB NÀUTIC LLEIDA

LLEIDA

VEURE'LS TOTS
Club

ASSOCIACIÓ PIRAGÜISTA BALAGUER

BALAGUER

VEURE'LS TOTS
Club

SICORIS CLUB

LLEIDA

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB PIRAGÜISME CASTELLDEFELS

CASTELLDEFELS

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB NATACIÓ BANYOLES

BANYOLES

VEURE'LS TOTS
Club

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PALLARS

SORT

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB PIRAGÜISME INUIT

VILANOVA I LA GELTRU

VEURE'LS TOTS
Empresa adherida

KAYAK DEL TER

Colomers

VEURE'LS TOTS
Empresa adherida

KAYAKING COSTA BRAVA,SL

L'ESCALA

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB NÀUTIC GARRAF

GARRAF

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB PIRAGÜISME BARCELONA

Badalona

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB KAYAK SORT

SORT

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB DE VELA PLATJA LLARGA

TARRAGONA

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB KAYAK MITJANA

LLEIDA

VEURE'LS TOTS
PREPARATS, LLESTOS, LLEI
SAÜL CRAVIOTTO
+ VÍDEOS


ÒRGANS COL•LABORADORS: